В ЗПГ гостува 32-я поход на вдъхновителите

На 26 март в зала юбилейна по покана на методическо направление „Икономика“ и кариерния център в училището гостува „Поход на вдъхновителите“. В „Поход на вдъхновителите“ едни страхотни хора разказват своите история, говорят за това как са преуспели в живота, и как са намерили своето призвание.Целта им е да обикалят като хвърковатата чета на Бенковски из българските градове и селца за да се срещат с различни млади хора, да поговорят с тях за това какво могат да постигнат, като им дават примери. И да покажат, че всичко е една съвкупност и освен да печелиш пари е хубаво да имаш и добро сърце.

Срещата с над 120 младежи и техните учители премина с много положителни емоции, усмивки, мотивация и най-вече – стремеж за промяна, промяна към успешно бъдеще! Гостите останаха очаровани от страхотната организация на местно ниво и от отличната материална база на училището. Сред мотиваторите на 32 поход на вдъхновителите бяха Кристалин Чавдаров,главен организатор и президент на дизайнерската агенция „Киви дизайн“, Надя Ганчева- журналист в Нова ТВ, Георги Аврамов-собственик на туристическата агенция „Verso Travel“, Константин Рачев- програмист, и Георги Малчев – директор на дигиталния маркетинг на М-тел.

Бачкане! Постоянство! Амбиция! Благодаря! Обичам те! Извинявам се! Заедно! Това е формулата на успеха на „Похода на вдъхновителите“!

Вдъхновителите – главната им идея е да показват успешния пример в лицето на професионалисти, експерти, успяващи, популярни и надъхващи хора, които да променят траекторията на мислите на младите хора! Намирането е взаимно, защото участието е доброволно и всеки отделя от най-ценния ресурс, които притежава – ограниченото си време. Да раздаваш на големи порции най-важното, което си получил от живота – опит, знания и емоции е велико начинание ! Да вдъхновяваш – неоценимо !!!

Публикувано в събития

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Архив

юли 2024
П В С Ч П С Н
« ное    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Категории