Панаир на професиите в ЗПГ

На 03 юни 2015 година в Дома на Културата в гр. Сандански се проведе Панаир на професиите в ЗПГ. По традиция на тази инициатива се представиха различните професии и специалности като спец. „Земеделско стопанство“, проф. „Икономист“; спец. „Селски туризъм“, проф. „Организатор на туристическа агентска дейност“; спец. „Организация на туризма и свободното време“, проф. „Организатор на туристическа агентска дейност“; спец. „Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки“, проф. „Техник-технолог по качеството на храни и напитки“ и спец. „Агроекология“, проф. „Агроекелог“. Всяка една от посочените професии се представи с по един щанд, на които се показаха някои от практическите умения, които придобиват, обучаваните в тях ученици.

На организирания от Центъра за кариерно консултиране и гражданско образовение „Америка за България“ панаир се поканиха хора от общността на Сандански и района. Всеки един посетител бе удостоен с внимание за задаваните от него въпроси за конкретните професии и специалности в земеделската гимназия. При презентирането взеха участие и ученици, представители на 10 и 11 клас в различните професионални направления. Те споделиха личния си опит и мнение за обучението в различните специалности.

На панаира бяха представени и допълнителните възможности за участие в различни извънкласни дейности, в които всеки един може да развива наличните си способности и да изгражда нови такива, с оглед изискванията на трудовия пазар.

 

Публикувано в събития

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Архив

юли 2024
П В С Ч П С Н
« ное    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Категории